Camin Varstnici Voluntari

Camin Batrani Voluntari - Confort Senior

Camin Varstnici Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Camin Varstnici Voluntari: Camin Batrani Voluntari - Confort Senior.

Camin de batrani Confort Senior Leordeni
Camin ingrijire persoane varstnice
0764.406.066

Despre Noi

Camin de batrani Confort Senior Leordeni este un loc in care vei uita de singuratate, de griji, unde te vei relaxa avand parte de o atmosfera linistita si cu multe activitati. 

Persoanele cazate aici beneficiaza de ingrijire si suport incepand cu cele mai elementare nevoi: incepand cu igiena, deplasarea, hranirea si terminand cu asistenta medicala primara. Camerele curate, spatioase, dotate cu mobilier nou, TV sunt completate de asistenta permanenta si respectarea tratamentelor rezidentilor, urmate si administrate la timp dupa prescriptia medicului.

camin batrani ilfov leordeni

Varsta a treia vine adesea cu probleme de sanatate pentru cei dragi noua, fie ca e vorba de probleme fizice si/sau psihice. Ingrijirea unui varstnic necesita mult timp si dedicare pe toate planurile, de la alimentatia echilibrata, la tratamentul ce trebuie urmat cu rigurozitate, pana la linistea si intelegerea noastra deplina.

azil batrani leordeni valcea

Cazarea intr-un camin de batrani poate fi foarte grea pentru cei dragi, fie ca e vorba de parinti, bunici sau persoane dragi de care efectiv nu putem avea grija zi de zi din cauza programului aglomerat sau a celorlalte responsabilitati cotidiene.

Centrul rezidential pentru persoane varstnice Botosani a fost creat exact cu gandul de a fi primitor, cald si confortabil. Un loc in care rezidentii nostri sa primeasca mai mult decat un azil de batrani, un loc ce ofera macar jumatate din sentimentul de ”acasa”. Astfel, amenajarea centrului este una rezidentiala, iar atitudinea personalului este una prietenoasa si primitoare pentru a ajuta la generarea unei familii.

Servicii

Batranetea e frumoasa, dar impune si o atentie deosebita, de aceea asistentii, infirmierii si medicul intervin ori de cate ori este nevoie.

Servicii de ingrijire personala si asistenta medicala pentru batrani

  • Igienizarea si toaletarea rezidentilor ori de cate ori este nevoie
  • Asistarea si ajutarea rezidentilor in timpul servirii meselor
  • Curatenia zilnica si de cate ori este necesara a spatiului locativ
  • Asistarea rezidentilor in activitatile zilnice
  • Administrare tratament oral, injectabil, perfuzabil
  • Curatarea plagilor si escarelor
  • Masaje ale membrelor superioare si inferioare
  • Aplicare de creme protectoare si pansamente
  • Recuperarea mersului pentru cei care au aceasta posibilitate, prin exercitii de mers zilnic

De asemenea va punem la dispozitie o gama de activitati recreative: sah, table, acces internet, citirea presei in saloanele special amenajate, televiziune.